DIVADELNÍ FESTIVAL – OPAČNÉ POHLAVÍ – 25.A 26.5.2024 OD 19 HOD. – SOKOLOVNA NOVÝ KNÍN

  • By fiala610
  • 17.5.2024
  • Komentáře nejsou povolené u textu s názvem DIVADELNÍ FESTIVAL – OPAČNÉ POHLAVÍ – 25.A 26.5.2024 OD 19 HOD. – SOKOLOVNA NOVÝ KNÍN

Divadelní festival, pořádaný u příležitosti 120.výročí založení dramatického souboru při T. J. Sokol Nový Knín, se chýlí ke konci. Květnový blok odstartovala nestárnoucí komedie Charleyova teta v podání ochotnického divadelního souboru DEHHET ze Staré Huti. Děj plný klasických divadelních záměn a omylů, hlášek a vtipných situací nás skvěle pobavil. S anglickým humorem jsme ale neskončili. Můžeme ho v „ostřejším“ verzi okusit ještě jednou v podání nově vzkříšeného dramatického souboru při T. J. Sokol Nový Knín ve hře Davida Tristama s názvem Opačné pohlaví.

Bláznivá komedie o čtveřici, respektive dvou párech, které navzdory svým rozdílným povahám zjistí, že mají společného víc, než se na první pohled může zdát. Postupně vyjde najevo, že mimo běžných partnerských dvojic, a méně obvyklých milostných trojúhelníků můžeme narazit i na milostný čtverec, který všem zúčastněným způsobí pěkný průšvih. Dojde tak na létající nádobí, čirý hněv, pláč, či rozbité vázy, ale samozřejmě i smích… tam kde našim hrdinům tuhnou rysy a dochází slova, se skvěle pobavíte nad situacemi, které Vás zatím úspěšně minuly, nebo snad ne?
25. 5. a 26. 5. 2024 od 19:00 sokolovna Nový Knín
Obsazení: 
Jitka Půdová (Vicky)
Johana Dvorská (Judith)
Jiří Drážďanský ml. (Mark)
Petr Chmelík (Eric)
Nápověda: Martina Radová
Scéna/zvuk: Pavel Foltýn
Hudba: Jan Horkel, Michal Šilinger
Kulisy: Františka Vandasová, Ondřej Moravec a kol.
Cena v předprodeji 150 Kč
Cena na místě 170 Kč
Předprodej: tel. 723 781 276, e-mail: novy_knin@sokol.eu
Přijďte nás podpořit, těšíme se na Vás:)
T. J. Sokol Nový Knín
Plakát A3 - Opacne pohlavi05
Categories: Uncategorized

Comments are closed.