UKLIĎME SVĚT, UKLIĎME ČESKO, UKLIĎME NOVÝ KNÍN – ZHODNOCENÍ AKCE

  • By fiala610
  • 23.4.2021
  • Komentáře nejsou povolené u textu s názvem UKLIĎME SVĚT, UKLIĎME ČESKO, UKLIĎME NOVÝ KNÍN – ZHODNOCENÍ AKCE

Nazdar detektivové,
naše akce Ukliďme Nový Knín a výzvy „Měsíc odpadkového detektiva“ a „Odpadky útočí“ oficiálně skončila. S velkou radostí můžeme konstatovat, že veškerá místa vytipovaná k úklidu byla zachráněna. Co nás ale nejvíce těší je letošní úspěšnost odpadkových detektivů. Procházkami naším městem se jim podařilo nasbírat neuvěřitelných 96 pytlů netříděného odpadu, 18 pneumatik, 150 skleněných lahví a petlahví, nepočítané množství plechovek, 6 ks šuplíků, pračku, téměř kompletní přední desku vozu Favorit, 3 matrace, 2 koberce, kolo, 3 sedačky od vozu, svetr, holínky, hrnce a několik sklenic s kysaným zelím😊☹
Velký dík patří těmto dobrovolníkům – Rohlíkovi, Lomozovi, Moravcovi, Hrubých (Záborná Lhota), Fialovi, Šebestovi, Petr Chmelík, Pavel Foltýn, Martina Radová, Štěpán Hrubý, Mikuláš Hrubý, Edina Píšová, Alan Kopáč, Korbovi (Nová Ves), Zelenkovi, Weberovi (Mokrovraty), Dusíkovi, Pickovi (Chramiště), Havlanovi, Lenemayerovi, Jana Tomková, Johana Dvorská. Dále pak všem ostatním, kteří nám své úlovky nehlásili, ale aktivně se zapojili a v neposlední řadě Městu Nový Knín za flexibilní a rychlý odvoz nasbíraného odpadu.
Absolutními vítězi našich výzev se stali Rohlíkovi😊 V příštím týdnu se všichni můžete těšit na zaslouženou odměnu.
Každý kousek odpadu se počítá, a čím více dobrovolníků se do budoucna zapojí, tím větší kus přírody se podaří společnými silami uklidit. Naše akce sice oficiálně skončila, ale kdo neztratil elán nebo zjistil, že úklid je nejvíce uklidňující činností, ať směle pokračuje dál😊 Stačí si na procházku přibalit tašku a rukavice.
Ještě jednou díky 👍👍👍 T. J. Sokol Nový Knín

Categories: Uncategorized

Comments are closed.