AKTUÁLNÍ OMEZENÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19 – PROZATÍM ZRUŠENY VŠECHNY KROUŽKY VŠESTRANNOSTI

  • By fiala610
  • 14.10.2020
  • Komentáře nejsou povolené u textu s názvem AKTUÁLNÍ OMEZENÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19 – PROZATÍM ZRUŠENY VŠECHNY KROUŽKY VŠESTRANNOSTI

Aktuální omezení
v souvislosti s COVID-19

12. 10. 2020Zveřejňujeme informaci starostky České obce sokolské Hany Moučkové k nové vlně omezení vyvolaných epidemií COVID-19.

Vážené sestry, vážení bratři,

Epidemiologická situace je v současné situaci ještě vážnější, než byla na jaře, proto vás všechny vyzívám k ohleduplnosti a dodržování pravidel stanovených ministerstvem zdravotnictví se zvláštním zřetelem k naším starším členům.

Co se týká omezením stanovených vládou ČR, platných od 14.10. 2020 do 3.11. 2020, naši činnosti se týkají především následující:

  • veškerá činnost ve vnitřních prostorách je zakázána
  • činnost ve venkovních prostorách, venkovních hřištích ale i v přírodě je omezena maximálním počtem 6 osob a to včetně trenérů či cvičitelů; je však zakázáno využívat veškerých vnitřních příslušenství venkovních prostor (sociální zařízení, šatny, nářaďovny apod.)

Kompletní znění vládního nařízení najdete na https://koronavirus.mzcr.cz/

Národní sportovní agentura stále jedná s ministerstvem zdravotnictví o upřesnění podmínek pro sportovní činnost, o případných výstupech vás budeme obratem informovat.

Znovu apeluji na vaši zodpovědnost a zdůrazňuji, že zdraví našich členů i spoluobčanů musí být v této komplikované době naší prioritou. Proto vás ještě jednou žádám o dodržování stanovených omezení.

Věřím, že po 3. listopadu 2020 se situace pomalu začne vracet k normálu a přeji hodně síly a zdraví!

Se sokolským pozdravem,

Hana Moučková, v. r.

Categories: Uncategorized

Comments are closed.